Με επιτυχία η Βραδιά Ερευνητή 2016!

dscn1392

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη και φέτος ο επιτυχημένος θεσμός της Βραδιάς του Ερευνητή 2016. Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα μετεωρολογίας “Τα Παιδία Βρέχει” δεν μπορούσε φυσικά να λείψει απ’ αυτή την εκδήλωση. Τα παιδιά ήρθαν με τους γονείς τους σε δύο μοναδικές παρουσιάσεις 45λεπτες παρουσιάσεις και έμαθαν για τα σύννεφα, τη βροχή, το ουράνιο τόξο, ενώ παράλληλα έκαναν το δικό τους σύννεφο, υδροστρόβιλο και μετεωρολογικό μπαλόνι. Παράλληλα είδαν αντικείμενα να αιωρούνται με έναν μαγικό τρόπο, ενώ φεύγοντας πήραν για δώρο το δικό τους ανεμόμετρο και την αφίσα με τα νέφη, αφήνοντας το μετεωρολογικό τους μπαλόνι να ανέβει ψηλά στον αθηναϊκό ουρανό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές από τον Δημόκριτο και φυσικά τα παιδιά με τους γονείς τους, όχι μόνο για την προσέλευση τους, αλλά επίσης και για τα αυθόρμητα ενθουσιώδη σχόλια μετά το πέρας του προγράμματος.

Το πρόγραμμά μας και φέτος θα υλοποιηθεί σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Λόγω όμως του περιορισμένου αριθμού επισκέψεων που έχουν μείνει πλέον διαθέσιμες, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το πρόγραμμα μπορεί να υλοποιηθεί και από συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, την ώρα και την ημέρα που επιθυμεί ο σύλλογος. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.